Διαγραφή Φόρουμ
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Διαγραφή Φόρουμ
Νόμιζα ότι είχα διαγράψει το φόρουμ πριν από κάτι μήνες. Πριν από δύο ώρες, όμως, πήρα ένα e-mail που μου έλεγε ότι ένα μέλος ήθελε να μπει σε μία ομάδα. Εγώ είπα "Σε τι ομάδα να μπει; Αφού το φόρουμ έχει διαγραφεί". Κι όμως....
Τελικά δεν διαγράφηκε και δεν ξέρω και το γιατί. Αφού μου είχε έρθει e-mail ότι το φόρουμ είχε διεγραφεί.
Eleonora, σε ευχαριστώ που μπήκες στο φόρουμ κι έτσι ανακάλυψα ότι δεν το είχα διαγράψει. Δεν χρειαζόταν, ωστόσο, να κάνεις 6πλα posts . Δεν θα τα διαγράψω, όμως, ούτε θα σου κάνω ban.
Βγάζω ανακοίνωση σε περίπτωση που κάποιος μπει στο φόρουμ:
Η διαγραφή το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στην 1/2/2009!
Τελικά δεν διαγράφηκε και δεν ξέρω και το γιατί. Αφού μου είχε έρθει e-mail ότι το φόρουμ είχε διεγραφεί.
Eleonora, σε ευχαριστώ που μπήκες στο φόρουμ κι έτσι ανακάλυψα ότι δεν το είχα διαγράψει. Δεν χρειαζόταν, ωστόσο, να κάνεις 6πλα posts . Δεν θα τα διαγράψω, όμως, ούτε θα σου κάνω ban.
Βγάζω ανακοίνωση σε περίπτωση που κάποιος μπει στο φόρουμ:
Η διαγραφή το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στην 1/2/2009!
...και αυτή τη φορά ελπίζω να καταφέρω να το διαγράψω!
Απ: Διαγραφή Φόρουμ
gt na diagrafei to forum? einai polu wraio.......
eleonora- Newbie
-
Αριθμός μηνυμάτων : 34
Περιοχή : Στον κόσμο μου...
Δουλειά/hobbies : σχολείο/volley, basket,skateboard κ.ά.
Χιούμορ : Έχω κι από αυτό... ++++++++++++))))))
Βαθμοί : 35
Παράσημα : Δεν έχει.
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 04/10/2008
Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρύτερα αλλά ήμουν διακοπές...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σχετικά με το φόρουμ αλλά απ'ότι φαίνεται δεν πατάει κανείς (δεν έχει μέλη). Επιπλέον, έχει ξεμείνει από διαχειριστές. Εγώ είχα παραιτηθεί πολύ καιρό πριν και η Βίκυ μόνη της μου είχε ζητήσει να διαγράψω το φόρουμ.
Η γνώμη μου είναι ότι ένα φόρουμ δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μέλη και διαχειριστές, γι' αυτό και το διαγράφω...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σχετικά με το φόρουμ αλλά απ'ότι φαίνεται δεν πατάει κανείς (δεν έχει μέλη). Επιπλέον, έχει ξεμείνει από διαχειριστές. Εγώ είχα παραιτηθεί πολύ καιρό πριν και η Βίκυ μόνη της μου είχε ζητήσει να διαγράψω το φόρουμ.
Η γνώμη μου είναι ότι ένα φόρουμ δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μέλη και διαχειριστές, γι' αυτό και το διαγράφω...
γιατί δν το δίνετε αλλού?
tinamamagi- Newbie
-
Αριθμός μηνυμάτων : 46
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 22/05/2008
απαντα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
tinamamagi- Newbie
-
Αριθμός μηνυμάτων : 46
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 22/05/2008
Το θες εσύ;
(Η διαγραφή του φόρουμ αναβάλλεται μέχρι να λύσουμε αυτό το προβληματάκι)
(Η διαγραφή του φόρουμ αναβάλλεται μέχρι να λύσουμε αυτό το προβληματάκι)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης