Παραίτηση
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Παραίτηση
Δημιούργησα αυτό το τόπικ για να δηλώσω την παραίτησή μου από το φορουμ.
Δεν συνέβει κάτι απλά εγώ φοβάμαι ότι από εδώ και πέρα δεν θα έχω ελεύθερο χρόνο, κι όταν έχω δεν θέλω να μπαίνω στο διαδίκτυο έχοντας υποχρεώσεις (όπως συντονισμό ενοτήτων, εισαγωγή διαγωνισμών κλπ) αλλά για διασκέδαση (να σερφάρω, να παίζω παιχνίδια, να διαβάζω άρθρα, ιστορίες, μπλοκς και λοιπά).
Ζητώ από τα μέλη να συνεχίσουν να μπαίνουν στο φόρουμ κανονικά.
Το φόρουμ θα συνεχίσει να έχει μία διαχειρήστρια, την Βίκυ και δύο συντονιστές, την Ζωή και την Κάσσυ.
Η Βίκυ, φυσικά, μπορεί να κάνει όποιον θέλει συντονιστή και διαχειριστή.
Συνεχίστε κανονικά τις επισκέψεις σας στο φόρουμ σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα .
Θα σας επισκέπτομαι κι εγώ ως απλό μέλος.
Η μοναδική αλλαγή που θα επιφέρει η παραίτησή μου είναι το domain.
Απο εδώ και στο εξής θα μπορείτε να επισκέφτεστε το φόρουμ μόνο από τις διευθύνσεις www.happyworld.dom.gr και www.happyworld.forumgreek.com κι όχι από τη διεύθυνση www.happyworld.gr.
Με εκτίμηση,
Αθηνά.
Δεν συνέβει κάτι απλά εγώ φοβάμαι ότι από εδώ και πέρα δεν θα έχω ελεύθερο χρόνο, κι όταν έχω δεν θέλω να μπαίνω στο διαδίκτυο έχοντας υποχρεώσεις (όπως συντονισμό ενοτήτων, εισαγωγή διαγωνισμών κλπ) αλλά για διασκέδαση (να σερφάρω, να παίζω παιχνίδια, να διαβάζω άρθρα, ιστορίες, μπλοκς και λοιπά).
Ζητώ από τα μέλη να συνεχίσουν να μπαίνουν στο φόρουμ κανονικά.
Το φόρουμ θα συνεχίσει να έχει μία διαχειρήστρια, την Βίκυ και δύο συντονιστές, την Ζωή και την Κάσσυ.
Η Βίκυ, φυσικά, μπορεί να κάνει όποιον θέλει συντονιστή και διαχειριστή.
Συνεχίστε κανονικά τις επισκέψεις σας στο φόρουμ σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα .
Θα σας επισκέπτομαι κι εγώ ως απλό μέλος.
Η μοναδική αλλαγή που θα επιφέρει η παραίτησή μου είναι το domain.
Απο εδώ και στο εξής θα μπορείτε να επισκέφτεστε το φόρουμ μόνο από τις διευθύνσεις www.happyworld.dom.gr και www.happyworld.forumgreek.com κι όχι από τη διεύθυνση www.happyworld.gr.
Με εκτίμηση,
Αθηνά.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης