Happy World
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η γλώσσα του σώματος

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Η γλώσσα του σώματος Empty Η γλώσσα του σώματος

Δημοσίευση από iathen Δευ 25 Φεβ 2008, 23:41

Είχαμε κενό βιολογία και μπαίνει στην τάξη για αναπλήρωση κενού ένας θεολόγος.
Εγώ διάβαζα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο το οποίο ανέλυε τη γλώσσα του σώματος (στασεις που παίρνει κάποιος όταν βαριέται, αντανακλαστικά που προδίδουν αυτόν που λέει ψέματα κλπ).
Βλέπει ο καθηγητής το βιβλίο και διαβάζει "Γλώσσα του σώματος" και κοιτούσε με ένα περίεργο, επιφυλακτικό ύφος.
Τα αγόρια στην άλλη άκρη της αίθουσας αρχισαν τα σχολιάκια και τα γέλια μεταξύ τους κι ο καθηγητής λέει "Πρεπει να προσέχουμε τι διαβάζουμε επειδή κάποιος συγγραφέας μπορεί να έχει πολύ καλύ πένα αλλά το περιεχόμενο του βιβλίου να είναι άσχημο".
Εγώ έχω μείνει άναυδη. Τελικα καταφερνω και του λέω "Κύριε δεν είναι αυτό που νομίζετε, δεν έχει σεξιστικό περιεχόμενο! Είναι σχετικά με το να καταλαβαίνουμε πότε ο άλλος λέει ψέματα και τέτοια"
Και μετά αρχίζει τη διάλεξη με το πως γίνεται να διαβάζουμε τη σκέψη των άλλων και ακόμη και πρωπάτωρες της εκκλησίας μας δεν το κατάφεραν αυτο κλπ.
Και ένας γνωστός του ασχολιόταν με την ψυχολογία και ήθελε να καταλαβαίνει τους άλλους και διάβασε βιβλία με αποτέλεσμα στο τέλος να τρελαθεί επειδή όποτε έκανε κάποιος μία κίνηση έλεγε "Ξέρω γιατί το έκανες αυτό".

Τι να του πεις τώρα;
Στο τέλος του μαθήματος μου ζητησε συγγνώμη αν με πλήγωσε κλπ..

Φυσικά δε με πλήγωσε, επειδή εγώ ξέρω τι είναι η γλώσσα του σώματος.
Φαίνεται ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος.
Η άποψη μου είναι ότι όταν έχουμε άγγνοια σχετικά με ένα θέμα, καλύτερα να μη μιλάμε καθόλου.
iathen
iathen
Πρόεδρος
Πρόεδρος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1732
Περιοχή : Τρίκαλα
Δουλειά/hobbies : Μαθήτρια/βιολί,pcs κλπ
Χιούμορ : +++++ :-)
Παράσημα : Δεν έχει.
Προειδοποιήσεις. :
Η γλώσσα του σώματος Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Η γλώσσα του σώματος Right_bar_bleue

Registration date : 21/10/2007

https://happyworld.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η γλώσσα του σώματος Empty Απ: Η γλώσσα του σώματος

Δημοσίευση από xxxBallet_Girlxxx Δευ 07 Ιουλ 2008, 11:24

+fwnw!!!
xxxBallet_Girlxxx
xxxBallet_Girlxxx
Απόφοιτος δευτέρου στάδιου σπουδών
Απόφοιτος δευτέρου στάδιου σπουδών

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 358
Περιοχή : Καπου Στο Αγνωστο...
Δουλειά/hobbies : Μαθητρια/Πολλα
Χιούμορ : -------
Παράσημα : Δεν έχει.
Προειδοποιήσεις. :
Η γλώσσα του σώματος Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Η γλώσσα του σώματος Right_bar_bleue

Registration date : 07/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης