Παράπονα
+6
akisn
Macguyver
XxBloomxX
sofia305
harry_potter
iathen
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Παράπονα
Δεν πειραζει...αλλα ειχες ξεχάσει την πρωτη!!
harry_potter- Απόφοιτος πρώτου σταδίου σπουδών
-
Αριθμός μηνυμάτων : 235
Παράσημα : Δεν έχει.
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 21/10/2007
Βασικά δεν εχω αλλα!!
harry_potter- Απόφοιτος πρώτου σταδίου σπουδών
-
Αριθμός μηνυμάτων : 235
Προειδοποιήσεις. :
Πιστευω για τους διαγωνισμους που ειπατε οτι θα περνουν ποντους καθε μηνα δεν ειναι τοσο δικαιο γιατι καποιοι δεν μπορουν να κανουν download τα παζλ και τα τραγουδια και θα ηθελαν να επαιρναν μερος
sofia305- Stylist
-
Αριθμός μηνυμάτων : 514
Περιοχή : Στο Happy World
Βαθμοί : 225
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 22/11/2007
Θα το ανεβάζουμε σε άλλη εταιρία το παζλ.
Ύστερα είναι δικό σας θέμα... αν θέλετε να απαντήσετε θα το κατεβάζετε, αν όχι, δε θα το κατεβάζετε...
Ύστερα είναι δικό σας θέμα... αν θέλετε να απαντήσετε θα το κατεβάζετε, αν όχι, δε θα το κατεβάζετε...
ρε παιδια δεν μμου μπαινουν φατσες
sofia305- Stylist
-
Αριθμός μηνυμάτων : 514
Περιοχή : Στο Happy World
Βαθμοί : 225
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 22/11/2007
sofia305 έγραψε:ρε παιδια δεν μμου μπαινουν φατσες
αυτο μπορει να ρυθμιστεί απο το προφίλ σου!!!
XxBloomxX- Πρόεδρος
-
Αριθμός μηνυμάτων : 684
Προειδοποιήσεις. :
Ασχετο .. καλο θα ήτανε να αλλαξετε το κιτρινο .. ειναι λίγο κουραστικο στα μάτια
mela- Newbie
-
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 20/07/2008
Εmn pantws m aresei...einai pl xaroumeno xrwma...alla ama kourazontai t matia
sou...kati 9a kanoun ta Adminakia mas!!!
sou...kati 9a kanoun ta Adminakia mas!!!
xxxBallet_Girlxxx- Απόφοιτος δευτέρου στάδιου σπουδών
-
Αριθμός μηνυμάτων : 358
Περιοχή : Καπου Στο Αγνωστο...
Δουλειά/hobbies : Μαθητρια/Πολλα
Χιούμορ : -------
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 07/07/2008
Ωραιο ειναι ...το πισω κιτρινο..το μπροστα με κουραζει...μπορειτε α βαλετε λιγο πιο σκουρο;
mela- Newbie
-
Προειδοποιήσεις. :
το εχουμε δοκιμάσει...δεν φαινεται πολυ ωραιο!!εχουμε αλλαξει πολλά backgrounds και καταλήξαμε εδω!!θα δω αν μπορω να κάνω κατι καλύτερο!!
XxBloomxX- Πρόεδρος
-
Προειδοποιήσεις. :
δεν χρειαζετε! απλος προταση μου ειπα
mela- Newbie
-
Προειδοποιήσεις. :
ki emena!!!!!!!!!einai wow!!!den to sinantas se pl forum!!!
MaRaKi_4_EvEr- Αστυνόμος
-
Αριθμός μηνυμάτων : 475
Περιοχή : Ε....κάπου θα'μαι κι εγώ!!
Δουλειά/hobbies : Μαθήτρια/βόλτες!!!!!!!!!!!!!!
Χιούμορ : δεν ξέρω...
Βαθμοί : 315
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 29/02/2008
+fwnw!!!
xxxBallet_Girlxxx- Απόφοιτος δευτέρου στάδιου σπουδών
-
Αριθμός μηνυμάτων : 358
Περιοχή : Καπου Στο Αγνωστο...
Δουλειά/hobbies : Μαθητρια/Πολλα
Χιούμορ : -------
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 07/07/2008
Huhu!!
MaRaKi_4_EvEr- Αστυνόμος
-
Αριθμός μηνυμάτων : 475
Περιοχή : Ε....κάπου θα'μαι κι εγώ!!
Δουλειά/hobbies : Μαθήτρια/βόλτες!!!!!!!!!!!!!!
Χιούμορ : δεν ξέρω...
Βαθμοί : 315
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 29/02/2008
να το παραπονο μου:το φορουμ αυτο εχει πεθανει,οι αντμινς εχουν να μπουν κατι αιωνες και τα μελη αδιαφορουν πληρως! αν δεν μπορειτε να διαχειριζεστε το φορουμ καντε ενα deleting η δωστε το σε αλλους.μην το αφηνετε να σαπιζει!!!!!!!!!! (αλλα και τωρα παλι κανεις δεν με ακουσε)
tinamamagi- Newbie
-
Αριθμός μηνυμάτων : 46
Προειδοποιήσεις. :
Registration date : 22/05/2008
Συγνώμη που θα σε απογοητευσω,αλλα το ειδα εγω!και ειμαι η Διαχειριστρια του φόρουμ!Λοιπον,τα πραγματα εχουν ως εξής.Μολις πριν λιγες μέρες αρχισαν τα σχολεία,και τα παιδια δεν εχουν οργανωσει το χρονο τους ακομα(τα περισσοτερα παιδια)!Ενα απο αυτα ειμαι και εγω!!Νομίζεις οτι θα δωσω περισσότερη σημασία στο φόρουμ απο οτι στις υπόλοιπες ασχολίες μου?Η περιμένεις οτι θα κανουν το ιδιο και τα αλλα παιδια?Ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα!!Ο καθενας θα οργανώσει τον χρόνο του,για να ξερει ποτε εχει ελευθερο χρόνο,να μπορει να μπαίνει!!Εγω προσωπικα,ελειπα σχεδόν ολο το καλοκαίρι!αν και παρ'ολα αυτα εβγαλα και περιοδικο(του φόρουμ)!Στο οποιο πειρε μερος μονο ενα παιδι!!Εσυ που ησουν τοτε,για να συμβαλεις στο φόρουμ?Διακοπες προφανώς,γιαυτο δν μπορω να σου χρεώσω και τιποτα!Αλλα απο οτι βλέπω,δεν εχεις και προσωπικούς βαθμούς-που πάει να πει οτι δν εχεις παρει μερος σε κανεναν απο τους διαγωνισμούς!!Ουτε καν σε ομάδα δν εχεις ζητησει να μπέις!!Αρα-και να εμπαιναν παιδια-εσενα δν σε εχω δει να συμμετέχεις και πολυ!Και οσο αφορα εμενα-που ειμαι και διαχειριστρια-δεν εχω οργανώσει ακομα τον δικό μου χρόνο-για να ξερω ποτε θα μπορω να μπαινω και να ασχολούμε με το φόρουμ!!Αυτα ηθελα να πω!!Ελπίζω να μπορεσα να βοηθησω καπως!
XxBloomxX- Πρόεδρος
-
Προειδοποιήσεις. :
Συμφωνω με την xxbloomxX!
Ουτε εγω εχω προλάβει να οργανώσω το χρόνο μου , ενα πρόγραμμα για να ξερω ποτε εχω ελευθερο χρονο και ποτε όχι . ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Και σεβασου οτι εχουνε δουλειες! Τελος, μην εχεις απαιτήσεις ενω δεν βοηθάς και εσύ
Ουτε εγω εχω προλάβει να οργανώσω το χρόνο μου , ενα πρόγραμμα για να ξερω ποτε εχω ελευθερο χρονο και ποτε όχι . ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Και σεβασου οτι εχουνε δουλειες! Τελος, μην εχεις απαιτήσεις ενω δεν βοηθάς και εσύ
mela- Newbie
-
Προειδοποιήσεις. :
Καταρ' χας να διευκρινίσω ότι εγώ προσωπικά έχω παραιτηθεί από admin και είμαι απλό μέλος, απλά η Βίκυ δεν μπορεί να με αφαιρέσει επειδή εγώ έφτιαξα το φόρουμ (είμαι η founder).
Βίκυ, έχεις τα δίκια σου και σε καταλαβαίνω αλλά, μία φιλική συμβουλή, δεν μιλάμε έτσι σε ένα μέλος. Ειδικά όταν στο αρχικό ποστ λες ότι "πείτε μας τα παράπονά σας και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε - μη ντρέπεστε, δεν παρεξηγουμε".
Οφείλω να ομολογήσω ότι μία δυσανασχέτιση από τα μέλη είναι φυσιολογική μετά από τόσο καιρό υπολειτουργίας. Θα περίμεναν μερικοί ότι αρχίζοντας τα σχολεία θα ξαναζοντάνευε το φόρουμ. Βίκυ, τα επιχειρήματά σου είναι σωστά αλλά δεν εκφράζονται με τον σωστό τρόπο. Ένας διαχειριστής πρέπει να επιβάλλεται χωρίς να κάνει επίδειξη ισχύος, να φοβίζει, να προσβάλει, να φέρνει σε δύσκολη θέση να μέλη του. Μπορούσες να εξηγήσεις αυτά τα πράγματα πιο φιλικά. Επίσης, δεν κατηγορείς ένα μέλος ότι δεν συμμετέχει. Τα μέλη δεν έχουν καμμία υποχρέωση. Εαν θέλουν συμμετέχουν στους διαγωνισμούς, στις συζητήσεις κλπ, εάν δεν θέλουν είναι απλοί αναγνώστες ή δεν πατάνε πόδι. Το να τα "μαλώνεις" δε θα τα κάνει να συμμετέχουν πιο πολύ, ίσα-ίσα θα τα διώξει ακόμη πιο μακρυά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιβραβεύεις με όποιον τρόπο μπορείς ένα μέλος. Υπενθυμίζω ακόμη ότι μόνο οι διαχειρηστές και οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν.
Τέλος, δεν λες σε ένα μέλος: "Νομίζεις οτι θα δωσω περισσότερη σημασία στο φόρουμ απο οτι στις υπόλοιπες ασχολίες μου?". Σίγουρα ΟΧΙ!! αλλά το πρώτο που θια σκεφτεί ένα μέλος είναι ότι δεν σε νοιάζει το φορουμ και κατ'επέκταση, ούτε το ίδιο το μέλος, οπότε και η συμμετοχή του. Περνάς διχασμένα μυνήματα σε αυτό το ποστ. Από τη μία βγάζεις παράπονα που δεν συμμετέχει και από την άλλη συμφωνείς ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συμμετέχει. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι δίνεις περισσότερη σημασία και βαρύτητα στις σπουδές σου - κι έτσι πρέπει. Ωστόσο δεν πρέπει να μας το κοπανάς και στη μούρη. Θα μπορούσες να πεις, πολύ απλά: "Δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά επειδή έχω διαβάσματα, ωστόσο όταν φτιάξω το πρόγραμμά μου θα μπαίνω πιο συχνά". Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που δε θα το κατανοούσε αυτό.
ΥΣ: Μείωσε τα θαυμαστικά και άφηνε κενό ανάμεσα στις προτάσεις. Τα θαυμαστικά δείχνουν ότι είσαι ή ενθουσιασμένη ή συγχησμένη και γι αυτό φωνάζεις. Τα κενά θα κάνουν τα μηνύματά σου πιο ευανάγνωστα.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
XxBloomxX έγραψε:Συγνώμη που θα σε απογοητευσω,αλλα το ειδα εγω!και ειμαι η Διαχειριστρια του φόρουμ!Λοιπον,τα πραγματα εχουν ως εξής.Μολις πριν λιγες μέρες αρχισαν τα σχολεία,και τα παιδια δεν εχουν οργανωσει το χρονο τους ακομα(τα περισσοτερα παιδια)!Ενα απο αυτα ειμαι και εγω!!Νομίζεις οτι θα δωσω περισσότερη σημασία στο φόρουμ απο οτι στις υπόλοιπες ασχολίες μου?Η περιμένεις οτι θα κανουν το ιδιο και τα αλλα παιδια?Ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα!!Ο καθενας θα οργανώσει τον χρόνο του,για να ξερει ποτε εχει ελευθερο χρόνο,να μπορει να μπαίνει!!Εγω προσωπικα,ελειπα σχεδόν ολο το καλοκαίρι!αν και παρ'ολα αυτα εβγαλα και περιοδικο(του φόρουμ)!Στο οποιο πειρε μερος μονο ενα παιδι!!Εσυ που ησουν τοτε,για να συμβαλεις στο φόρουμ?Διακοπες προφανώς,γιαυτο δν μπορω να σου χρεώσω και τιποτα!Αλλα απο οτι βλέπω,δεν εχεις και προσωπικούς βαθμούς-που πάει να πει οτι δν εχεις παρει μερος σε κανεναν απο τους διαγωνισμούς!!Ουτε καν σε ομάδα δν εχεις ζητησει να μπέις!!Αρα-και να εμπαιναν παιδια-εσενα δν σε εχω δει να συμμετέχεις και πολυ!Και οσο αφορα εμενα-που ειμαι και διαχειριστρια-δεν εχω οργανώσει ακομα τον δικό μου χρόνο-για να ξερω ποτε θα μπορω να μπαινω και να ασχολούμε με το φόρουμ!!Αυτα ηθελα να πω!!Ελπίζω να μπορεσα να βοηθησω καπως!
Βίκυ, έχεις τα δίκια σου και σε καταλαβαίνω αλλά, μία φιλική συμβουλή, δεν μιλάμε έτσι σε ένα μέλος. Ειδικά όταν στο αρχικό ποστ λες ότι "πείτε μας τα παράπονά σας και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε - μη ντρέπεστε, δεν παρεξηγουμε".
Οφείλω να ομολογήσω ότι μία δυσανασχέτιση από τα μέλη είναι φυσιολογική μετά από τόσο καιρό υπολειτουργίας. Θα περίμεναν μερικοί ότι αρχίζοντας τα σχολεία θα ξαναζοντάνευε το φόρουμ. Βίκυ, τα επιχειρήματά σου είναι σωστά αλλά δεν εκφράζονται με τον σωστό τρόπο. Ένας διαχειριστής πρέπει να επιβάλλεται χωρίς να κάνει επίδειξη ισχύος, να φοβίζει, να προσβάλει, να φέρνει σε δύσκολη θέση να μέλη του. Μπορούσες να εξηγήσεις αυτά τα πράγματα πιο φιλικά. Επίσης, δεν κατηγορείς ένα μέλος ότι δεν συμμετέχει. Τα μέλη δεν έχουν καμμία υποχρέωση. Εαν θέλουν συμμετέχουν στους διαγωνισμούς, στις συζητήσεις κλπ, εάν δεν θέλουν είναι απλοί αναγνώστες ή δεν πατάνε πόδι. Το να τα "μαλώνεις" δε θα τα κάνει να συμμετέχουν πιο πολύ, ίσα-ίσα θα τα διώξει ακόμη πιο μακρυά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιβραβεύεις με όποιον τρόπο μπορείς ένα μέλος. Υπενθυμίζω ακόμη ότι μόνο οι διαχειρηστές και οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν.
Τέλος, δεν λες σε ένα μέλος: "Νομίζεις οτι θα δωσω περισσότερη σημασία στο φόρουμ απο οτι στις υπόλοιπες ασχολίες μου?". Σίγουρα ΟΧΙ!! αλλά το πρώτο που θια σκεφτεί ένα μέλος είναι ότι δεν σε νοιάζει το φορουμ και κατ'επέκταση, ούτε το ίδιο το μέλος, οπότε και η συμμετοχή του. Περνάς διχασμένα μυνήματα σε αυτό το ποστ. Από τη μία βγάζεις παράπονα που δεν συμμετέχει και από την άλλη συμφωνείς ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συμμετέχει. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι δίνεις περισσότερη σημασία και βαρύτητα στις σπουδές σου - κι έτσι πρέπει. Ωστόσο δεν πρέπει να μας το κοπανάς και στη μούρη. Θα μπορούσες να πεις, πολύ απλά: "Δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά επειδή έχω διαβάσματα, ωστόσο όταν φτιάξω το πρόγραμμά μου θα μπαίνω πιο συχνά". Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που δε θα το κατανοούσε αυτό.
ΥΣ: Μείωσε τα θαυμαστικά και άφηνε κενό ανάμεσα στις προτάσεις. Τα θαυμαστικά δείχνουν ότι είσαι ή ενθουσιασμένη ή συγχησμένη και γι αυτό φωνάζεις. Τα κενά θα κάνουν τα μηνύματά σου πιο ευανάγνωστα.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης